Publikavimo data: 2025-08-19
Garuose virta kalakutienos filė
Dietinė kalakutienos filė bus ypač skani, sultinga ir sveika, jei ją troškinsite su pomidorais ir salierais. Šiuo atveju galite naudoti daugiafunkcinę keptuvę arba garintuvą. Produktus į garintuvo indus sudėkite tolygiai vienu sluoksniu, taip patiekalas išvirs greičiau. Kalakutienos mėsą sudėkite į žemiausią indą ir uždenkite folija, kad ji būtų sultingesnė.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, kalakutieną - griežinėliais, pomidorą - stambiais kubeliais, salierą - apvaliomis riekelėmis. Tada įtrinkite mėsą druska ir Provanso žolelėmis. Marinuokite svogūną acte, sumaišytame su vandeniu santykiu 1:1, ir sudėkite kalakutieną. Palikite 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą garintuve. Į apatinį garintuvo indą sudėkite kalakutieną ir svogūną, į viršutinį indą - pomidorų ir salierų griežinėlius ir lengvai pabarstykite druska. Uždenkite folija ir kepkite patiekalą 30 minučių.
Kategorijos