Garuose virta kalakutienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Garuose virta kalakutienos filė

Dietinė kalakutienos filė bus ypač skani, sultinga ir sveika, jei ją troškinsite su pomidorais ir salierais. Šiuo atveju galite naudoti daugiafunkcinę keptuvę arba garintuvą. Produktus į garintuvo indus sudėkite tolygiai vienu sluoksniu, taip patiekalas išvirs greičiau. Kalakutienos mėsą sudėkite į žemiausią indą ir uždenkite folija, kad ji būtų sultingesnė.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Garuose virta kalakutienos filė Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, kalakutieną - griežinėliais, pomidorą - stambiais kubeliais, salierą - apvaliomis riekelėmis. Tada įtrinkite mėsą druska ir Provanso žolelėmis. Marinuokite svogūną acte, sumaišytame su vandeniu santykiu 1:1, ir sudėkite kalakutieną. Palikite 20 minučių.

Žingsnis 2

Garuose virta kalakutienos filė Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą garintuve. Į apatinį garintuvo indą sudėkite kalakutieną ir svogūną, į viršutinį indą - pomidorų ir salierų griežinėlius ir lengvai pabarstykite druska. Uždenkite folija ir kepkite patiekalą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos