Garuose virti kotletai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Garuose virti kotletai receptas

Ne veltui garuose virti kotletai siejami su gera mityba. Pirma, šis terminio apdorojimo būdas leidžia išsaugoti kuo daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų. Antra, kepant nenaudojami riebalai. Be to, garuose maltos mėsos kotletuose esantys riebalai išsiskiria, todėl patiekalas tampa dar dietesnis. Tokiems kotletams gaminti nereikia garintuvo: pagal mūsų receptą juos galite virti puode.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garuose virti kotletai receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite kubeliais arba smulkiai sutarkuokite. Paruoškite garų vonią. Į vandenį įberkite šiek tiek čiobrelių ir rozmarinų, kad pjausniai būtų kvapnūs.

Žingsnis 2

Garuose virti kotletai receptas Žingsnis 2
Susmulkintą svogūną įmaišykite į maltą mėsą. Įmaišykite kiaušinį, grietinę, druską, pipirus ir papriką. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Garuose virti kotletai receptas Žingsnis 3
Suformuokite kotletus, sudėkite į garų vonelę ir uždenkite dangčiu.Virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Garuose virti kotletai receptas Žingsnis 4
Patiekite karštą su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos