Publikavimo data: 2024-02-04
Garuose virti kotletai receptas
Ne veltui garuose virti kotletai siejami su gera mityba. Pirma, šis terminio apdorojimo būdas leidžia išsaugoti kuo daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų. Antra, kepant nenaudojami riebalai. Be to, garuose maltos mėsos kotletuose esantys riebalai išsiskiria, todėl patiekalas tampa dar dietesnis. Tokiems kotletams gaminti nereikia garintuvo: pagal mūsų receptą juos galite virti puode.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite kubeliais arba smulkiai sutarkuokite. Paruoškite garų vonią. Į vandenį įberkite šiek tiek čiobrelių ir rozmarinų, kad pjausniai būtų kvapnūs.
Žingsnis 2
Susmulkintą svogūną įmaišykite į maltą mėsą. Įmaišykite kiaušinį, grietinę, druską, pipirus ir papriką. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletus, sudėkite į garų vonelę ir uždenkite dangčiu.Virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Patiekite karštą su mėgstamu garnyru.
Kategorijos