Publikavimo data: 2025-08-18
Gausi burokėlių sriuba ant kiaulienos šonkaulių
Paprasta paruošti, labai sotu ir skanu.
Žingsnis 1
Išvirkite šonkauliukus (galite virti bet kokią kitą mėsą). Užpilkite šaltu vandeniu, nupilkite putas ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Nulupkite daržoves.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Burokėlius sutarkuokite korėjietiška morkų tarka (galite tiesiog sutarkuoti stambia tarka).
Žingsnis 5
Daržoves troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol burokėliai išvirs. Galite įpilti 1/2 puodelio vandens.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite mažais gabalėliais, sudėkite į sultinį ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 7
Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite į puodą daržoves iš keptuvės. Įdėkite lauro lapą, pipirų žirnelius, druskos ir maltų pipirų pagal skonį, citrinos rūgšties, kad būtų šiek tiek rūgštelės. Leiskite užvirti, pavirkite porą minučių ir burokėlių sriuba paruošta. Gero apetito!
Kategorijos