Gausi sriuba su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausi sriuba su malta mėsa

Kiekvienos šeimininkės arsenale yra sriuba su mėsos kukuliais. Ją paruošti labai paprasta ir greita. Šiai sriubai paruošti nereikia jokių kulinarinių įgūdžių, su ja gali susidoroti net pradedantysis. Šį patiekalą teigiamai vertina visi be išimties šeimos nariai. Vaikai beprotiškai mėgsta šiuos mėsos kukulius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi sriuba su malta mėsa Žingsnis 1
Pasūdykite, papipirinkite, išmaišykite ir suformuokite nedidelius rutuliukus. Į puodą supilkite apie 3 litrus vandens, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite mėsos kukulius. Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Nepamirškite nugriebti putų.

Žingsnis 2

Gausi sriuba su malta mėsa Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Susmulkinkite morkas ir supjaustykite bulves kubeliais. Perkelkite morkas ir bulves į keptuvę. Įberkite druskos, prieskonių ir lauro lapą.

Žingsnis 3

Gausi sriuba su malta mėsa Žingsnis 3
Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies. Pabaigoje sudėkite pakepintus svogūnus, vermišelius ir žoleles, virkite, kol vermišeliai bus pusiau išvirę, tada išjunkite viryklę ir uždengę dangčiu virkite sriubą 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos