Publikavimo data: 2024-06-09
Gausi sriuba su malta mėsa
Kiekvienos šeimininkės arsenale yra sriuba su mėsos kukuliais. Ją paruošti labai paprasta ir greita. Šiai sriubai paruošti nereikia jokių kulinarinių įgūdžių, su ja gali susidoroti net pradedantysis. Šį patiekalą teigiamai vertina visi be išimties šeimos nariai. Vaikai beprotiškai mėgsta šiuos mėsos kukulius.
Žingsnis 1
Pasūdykite, papipirinkite, išmaišykite ir suformuokite nedidelius rutuliukus. Į puodą supilkite apie 3 litrus vandens, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite mėsos kukulius. Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Nepamirškite nugriebti putų.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Susmulkinkite morkas ir supjaustykite bulves kubeliais. Perkelkite morkas ir bulves į keptuvę. Įberkite druskos, prieskonių ir lauro lapą.
Žingsnis 3
Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies. Pabaigoje sudėkite pakepintus svogūnus, vermišelius ir žoleles, virkite, kol vermišeliai bus pusiau išvirę, tada išjunkite viryklę ir uždengę dangčiu virkite sriubą 15-20 minučių.
Kategorijos