Publikavimo data: 2024-06-15
Gausi sriuba su mėsos kukuliais
Skani, soti mėsos kukulių sriuba pagal mano mamos receptą.
Žingsnis 1
Iš anksto į virdulį įpilkite vandens, kad užvirtų (jo prireiks vėliau).
Žingsnis 2
Tuo pačiu metu sumaišykite maltą mėsą, smulkintą svogūną, nuplautus ryžius, druską, pipirus, žalią kiaušinį.
Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Tada supjaustykite bulves griežinėliais ir išdėliokite juos ant keptuvės dugno.
Žingsnis 5
Iš virtos maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant bulvių.
Žingsnis 6
Užpilkite verdančiu vandeniu (kiekis priklauso nuo norimo sriubos tirštumo) ir užvirinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 7
Dabar sumažinkite ugnį ir leiskite bulvėms lėtai virti, pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 8
Paruoškite mišrainę: aliejuje pakepinkite susmulkintas morkas, paprikas ir svogūnus.
Žingsnis 9
Sudėkite pomidorus ir dar šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 10
Pabaigoje sumaišykite kepsnį ir sultinį. Sriuba paruošta. Ji būna labai kvapni ir skani.
Kategorijos