Gausi sriuba su mėsos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausi sriuba su mėsos sultiniu

Pats skaniausias ir sodriausias sultinys gaunamas iš jautienos, ir, kaip visi žino, jis yra gerai paruoštos sriubos dalis. Sriuba su mėsos sultiniu - skanūs pietūs visai šeimai. Tokios sriubos neatsisakys net vaikai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi sriuba su mėsos sultiniu Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Užpilkite vandeniu ir valandą virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Gausi sriuba su mėsos sultiniu Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną, morką ir pomidorą. Apkepkite, kol taps auksinės spalvos, ir sudėkite pomidorus ir pomidorą. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sriubą, virkite, kol bulvės išvirs, įberkite kepsnio ir pipirų. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą. Po to supilkite smulkintą rudmėsę ir dar penkias minutes palaikykite ant ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos