Publikavimo data: 2024-06-09
Gausi sriuba su mėsos sultiniu
Pats skaniausias ir sodriausias sultinys gaunamas iš jautienos, ir, kaip visi žino, jis yra gerai paruoštos sriubos dalis. Sriuba su mėsos sultiniu - skanūs pietūs visai šeimai. Tokios sriubos neatsisakys net vaikai.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Užpilkite vandeniu ir valandą virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną, morką ir pomidorą. Apkepkite, kol taps auksinės spalvos, ir sudėkite pomidorus ir pomidorą. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sriubą, virkite, kol bulvės išvirs, įberkite kepsnio ir pipirų. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą. Po to supilkite smulkintą rudmėsę ir dar penkias minutes palaikykite ant ugnies.
Kategorijos