Gausi sriuba su mėsos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausi sriuba su mėsos sultiniu

Pats skaniausias ir sodriausias sultinys gaunamas iš jautienos, ir, kaip visi žino, jis yra gerai paruoštos sriubos dalis. Sriuba su mėsos sultiniu - skanūs pietūs visai šeimai. Tokios sriubos neatsisakys net vaikai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Gausi sriuba su mėsos sultiniu Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Užpilkite vandeniu ir valandą virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Gausi sriuba su mėsos sultiniu Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną, morką ir pomidorą. Apkepkite, kol taps auksinės spalvos, ir sudėkite pomidorus ir pomidorą. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sriubą, virkite, kol bulvės išvirs, įberkite kepsnio ir pipirų. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą. Po to supilkite smulkintą rudmėsę ir dar penkias minutes palaikykite ant ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos