Publikavimo data: 2025-08-17
Gausi sriuba su veršiena, koše, daržovėmis ir makaronais
Kasdien verdu sriubas, todėl žinau daugybę receptų. Sriubos košė gaunasi švelni, ji suteikia patiekalui subtilaus skonio ir aromato.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus, morkas, bulves, nuplaukite ir sutrinkite.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite batonėliais
Žingsnis 3
Į katilą supilkite aliejų ir 5 min. kepkite ant didelės ugnies, suberkite druską, pipirus, prieskonius, įpilkite šiek tiek verdančio vandens ir 45 min. troškinkite ant mažos ugnies.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus - kubeliais, o morkas sutarkuokite.
Žingsnis 5
Į beveik išvirtą mėsą sudėkite daržoves ir troškinkite dar 10 minučių, supilkite verdantį vandenį, sudėkite lauro lapą, žirnelius ir makaronus, virkite 20-25 minutes.
Kategorijos