Publikavimo data: 2024-06-09
Gausi vermišėlių sriuba su vištiena
Be sočios, skanios ir kvapnios sriubos pietūs laikomi nepilnaverčiais. Šį patiekalą sudaro patys skaniausi ir sveikiausi ingredientai - vištiena, vermišeliai, bulvės, daržovės, prieskoniai ir žolelės. Sriubos privalumai yra tai, kad ji greitai virškinama, gerina virškinimą ir šildo šaltyje. Be to, dėl virimo būdo joje išlieka daugiau medžiagų, be to, ji yra mažai kaloringa. Dūminė ir karšta sriuba vilioja savo kvapais, todėl virtuvėje susirinks visa šeima.
Žingsnis 1
Didelę filė sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirinkite. Kai užvirs, nugriebkite putas ir virkite 15 minučių, tada sudėkite filė ant lėkštės.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol suminkštės. Sudėkite tarkuotas morkas, išmaišykite ir kepkite dar 2 min.
Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite mėsos gabalėlius ir vidutiniais kubeliais ar strypeliais supjaustytas bulves. Tada sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, pagal skonį įberkite vermišelių, druskos ir maltų pipirų. Išmaišykite. Virkite 5-7 minutes. Jei norite, įberkite smulkintų petražolių ir išjunkite ugnį. Leiskite sriubai kelias minutes pritraukti.
Kategorijos