Publikavimo data: 2024-10-21
Gausi vištienos filė sojų padaže su česnakais
Sojų padažas puikiai dera su vištienos filė. Marinatas, kurio pagrindą sudaro sojų padažas, stebina ir skonio kokybe, ir greičiu. Šis receptas originalus, nes šis patiekalas ne tik sotus, apetitiškas, bet ir greitai bei lengvai paruošiamas.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais. Peiliu susmulkinkite česnaką. Giliame dubenyje (dubenėlyje arba lėkštėje) sumaišykite griežinėliais supjaustytą mėsą su padažu ir smulkintais česnakais. Įberkite druskos ir pipirų. Atidėkite mėsą į šalį, kad 15-20 minučių pastovėtų.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite mėsą, kol iškeps, apie 15-20 minučių.
Kategorijos