Gausios bulvės su marinuotais agurkais ir troškiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gausios bulvės su marinuotais agurkais ir troškiniu

Jį galima vadinti "lazy azu", bet vis dėlto tai yra visiškai kitokia atskiro patiekalo versija. Jame esantys jautienos troškinys, bulvės ir rauginti agurkai taip pat sudaro pagrindinę ingredientų grupę ir suteikia jiems skonį. Pridėti svogūnai ir pomidorų pasta yra papildomas skonio fonas ir tekstūra, be kurių patiekalas taip pat neįgautų naminio gerumo. Pagaminti patiekalą iš troškinio visai nesudėtinga ir nereikalauja daug laiko - ir tai yra jo privalumai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausios bulvės su marinuotais agurkais ir troškiniu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį troškinio riebaluose, kol įgaus auksinę spalvą. Įpilkite pomidorų pastos, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 3-5 min.

Žingsnis 2

Gausios bulvės su marinuotais agurkais ir troškiniu Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais, pakepinkite augaliniame aliejuje, kol jos bus pusiau išvirtos, tada kartu su svogūnais ir griežinėliais supjaustytais agurkais sudėkite į puodą. Taip pat įdėkite troškinio, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 10-15 minučių, kol bulvės bus paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos