Publikavimo data: 2024-06-15
Gausios bulvės su marinuotais agurkais ir troškiniu
Jį galima vadinti "lazy azu", bet vis dėlto tai yra visiškai kitokia atskiro patiekalo versija. Jame esantys jautienos troškinys, bulvės ir rauginti agurkai taip pat sudaro pagrindinę ingredientų grupę ir suteikia jiems skonį. Pridėti svogūnai ir pomidorų pasta yra papildomas skonio fonas ir tekstūra, be kurių patiekalas taip pat neįgautų naminio gerumo. Pagaminti patiekalą iš troškinio visai nesudėtinga ir nereikalauja daug laiko - ir tai yra jo privalumai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį troškinio riebaluose, kol įgaus auksinę spalvą. Įpilkite pomidorų pastos, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 3-5 min.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais, pakepinkite augaliniame aliejuje, kol jos bus pusiau išvirtos, tada kartu su svogūnais ir griežinėliais supjaustytais agurkais sudėkite į puodą. Taip pat įdėkite troškinio, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 10-15 minučių, kol bulvės bus paruoštos.
Kategorijos