Publikavimo data: 2024-05-26
Gausios bulvių salotos su daržovėmis ir austrių grybais
Bulvės salotose yra gerai pažįstamas produktas. Tačiau šiame variante jos papildytos cukinija, pievagrybiais, svogūnais, taip pat žaliaisiais svogūnais, o rezultatas - sotus, vitaminingas ir skanus patiekalas. Jame nėra nieko sudėtingo, ypatingų lėšų tam taip pat nereikia. Jis paruošiamas greitai, bet kartu taps vertingu užkandžio pavyzdžiu ant bet kurio stalo.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves ir jas nulupkite. Cukiniją supjaustykite kubeliais, svogūną - pusžiedžiais, pievagrybius - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Kepkite cukinijas, kol jos taps auksinės spalvos, ir kepdami šiek tiek pasūdykite. Tada 5-7 min. pakepinkite grybus ir taip pat šiek tiek pasūdykite. Kepkite svogūnus, kol taps skaidrūs. Sudėkite cukiniją, grybus ir svogūnus į salotinę, išspauskite česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Atvėsusias bulves supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su daržovių ingredientais salotinėje. Į salotas sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus ir majonezą. Išmaišykite.
Kategorijos