Publikavimo data: 2024-05-26
                Gausios bulvių salotos su daržovėmis ir austrių grybais
                                
                    Bulvės salotose yra gerai pažįstamas produktas. Tačiau šiame variante jos papildytos cukinija, pievagrybiais, svogūnais, taip pat žaliaisiais svogūnais, o rezultatas - sotus, vitaminingas ir skanus patiekalas. Jame nėra nieko sudėtingo, ypatingų lėšų tam taip pat nereikia. Jis paruošiamas greitai, bet kartu taps vertingu užkandžio pavyzdžiu ant bet kurio stalo.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Išvirkite bulves ir jas nulupkite. Cukiniją supjaustykite kubeliais, svogūną - pusžiedžiais, pievagrybius - pusžiedžiais.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Kepkite cukinijas, kol jos taps auksinės spalvos, ir kepdami šiek tiek pasūdykite. Tada 5-7 min. pakepinkite grybus ir taip pat šiek tiek pasūdykite. Kepkite svogūnus, kol taps skaidrūs. Sudėkite cukiniją, grybus ir svogūnus į salotinę, išspauskite česnaką ir išmaišykite.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Atvėsusias bulves supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su daržovių ingredientais salotinėje. Į salotas sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus ir majonezą. Išmaišykite.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos