Publikavimo data: 2024-05-25
Gausios burokėlių salotos su raudonaisiais ikrais
Paruošti salotas, kurios bus patiekiamos ant skrebučių, sudėti jas į gražias formeles ir papuošti kaip tikram virėjui nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tereikia šiek tiek kantrybės ir laiko. Išsamios instrukcijos tiksliai nurodys, kaip tai padaryti. Tokiose salotose yra daug naudingų medžiagų, kurios palankiai veikia žmogaus organizmą.
Žingsnis 1
Sumaišykite druską, cukrų, wasabi, pusės citrinos sultis, medų ir vynuogių kauliukų aliejų. Padalykite padažą į dvi nelygias dalis (2:1). Didesnę padažo dalį sumaišykite su burokėliais. Kitą dalį sumaišykite su smulkiais kubeliais supjaustytu upėtakiu ir sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 2
Salotų formeles dėkite ant baltos duonos riekelių, supjaustytų vienodais apskritimais ir apkeptų augaliniame aliejuje. Kiekvieną formą pripildykite burokėlių mišiniu. Tada paskleiskite upėtakio ir ploną Filadelfijos sūrio sluoksnį. Sūrį papuoškite šaukštu raudonųjų ikrų.
Kategorijos