Gausios burokėlių salotos su raudonaisiais ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gausios burokėlių salotos su raudonaisiais ikrais

Paruošti salotas, kurios bus patiekiamos ant skrebučių, sudėti jas į gražias formeles ir papuošti kaip tikram virėjui nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tereikia šiek tiek kantrybės ir laiko. Išsamios instrukcijos tiksliai nurodys, kaip tai padaryti. Tokiose salotose yra daug naudingų medžiagų, kurios palankiai veikia žmogaus organizmą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausios burokėlių salotos su raudonaisiais ikrais Žingsnis 1
Sumaišykite druską, cukrų, wasabi, pusės citrinos sultis, medų ir vynuogių kauliukų aliejų. Padalykite padažą į dvi nelygias dalis (2:1). Didesnę padažo dalį sumaišykite su burokėliais. Kitą dalį sumaišykite su smulkiais kubeliais supjaustytu upėtakiu ir sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles.

Žingsnis 2

Gausios burokėlių salotos su raudonaisiais ikrais Žingsnis 2
Salotų formeles dėkite ant baltos duonos riekelių, supjaustytų vienodais apskritimais ir apkeptų augaliniame aliejuje. Kiekvieną formą pripildykite burokėlių mišiniu. Tada paskleiskite upėtakio ir ploną Filadelfijos sūrio sluoksnį. Sūrį papuoškite šaukštu raudonųjų ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos