Publikavimo data: 2024-05-19
Gausios kalmarų salotos su marinuotais svogūnais
Paruošti kalmarų salotas su marinuotais svogūnais gali net virtuvės naujokas. Viskas dėl to, kad patiekalas ruošiamas gana paprastai. Pagrindiniai salotų komponentai yra gana naudingi žmogaus organizmui, o jei vietoj majonezo naudosite neriebų jogurtą, salotas galima laikyti tinkamu tinkamos mitybos maistu. Pakeitus ar pridėjus naujų ingredientų, galima pastebėti, kaip salotų skonis tampa įdomesnis.
Žingsnis 1
Keletą minučių kepkite kalmarus ant vidutinės ugnies ir supjaustykite vidutinio dydžio žiedais. Supjaustykite virtus kiaušinius ir saldžiąsias paprikas.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus, įberkite žaliųjų žirnelių, majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį. Vėl gerai išmaišykite.
Kategorijos