Gausios kalmarų salotos su marinuotais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Gausios kalmarų salotos su marinuotais svogūnais

Paruošti kalmarų salotas su marinuotais svogūnais gali net virtuvės naujokas. Viskas dėl to, kad patiekalas ruošiamas gana paprastai. Pagrindiniai salotų komponentai yra gana naudingi žmogaus organizmui, o jei vietoj majonezo naudosite neriebų jogurtą, salotas galima laikyti tinkamu tinkamos mitybos maistu. Pakeitus ar pridėjus naujų ingredientų, galima pastebėti, kaip salotų skonis tampa įdomesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausios kalmarų salotos su marinuotais svogūnais Žingsnis 1
Keletą minučių kepkite kalmarus ant vidutinės ugnies ir supjaustykite vidutinio dydžio žiedais. Supjaustykite virtus kiaušinius ir saldžiąsias paprikas.

Žingsnis 2

Gausios kalmarų salotos su marinuotais svogūnais Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus, įberkite žaliųjų žirnelių, majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį. Vėl gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos