Publikavimo data: 2025-08-17
Gausios salotos iš avokadų, įvairių daržovių, prieskoninių žolelių ir alyvuogių
Kad ir kurį šių salotų ingredientą pasirinktumėte, kiekvienas iš jų yra mums naudingiausių medžiagų lobynas. Avokaduose gausu sveikųjų riebalų, lapiniuose žalumynuose - ląstelienos ir mineralų, pomidoruose ir saldžiosiose paprikose - likopeno. Visi jie įvardijami kaip raktas, padedantis įveikti pavojingiausias ligas ir antsvorį. Šios vitaminų ir vitaminų turtingos salotos turėtų būti ant stalo kiekvieną dieną, juolab kad jos skanios, paruošiamos per trumpą laiką ir tinka užimtiems žmonėms.
Žingsnis 1
Avokado minkštimą supjaustykite griežinėliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Suplėšykite salotų lapus ir supjaustykite agurką kubeliais.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite svogūnų puseles. Tada alyvuogių puseles. Suberkite pomidorus ir kubeliais supjaustytą saldžiąją papriką. Supjaustykite fetą griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite salotų padažą. Į dubenėlį suberkite juoduosius pipirus ir druską. Tada supilkite citrinos sultis ir aliejų. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos