Publikavimo data: 2025-08-20
Gausios salotos su korėjietiškomis morkomis
Kaip žinote, korėjietiškos morkos gaminamos iš įprastų tarkuotų daržovių, į kurias dedama įvairių prieskonių, pavyzdžiui, juodųjų, raudonųjų pipirų ir kalendrų. Kad morkų užkandis būtų pikantiškesnis, į jį dedama daug smulkinto česnako. Patiekalas užpilamas augaliniu aliejumi, tačiau daugelis šeimininkių pirmenybę teikia alyvuogių aliejui. Šias salotas pamėgo milijonai žmonių dėka korėjiečių, kurie buvo ištremti į svetimą ir nepažįstamą teritoriją, ieškodami alternatyvos įprastiems ir tradiciniams užkandžiams. Nuo to laiko korėjietiškas morkas ruošia daugelis tautų.
Žingsnis 1
Visas daržoves ir korėjietiškas morkas sudėkite į patogią salotinę. Sudėkite vištienos kubelius.
Žingsnis 2
Salotas pagardinkite majonezu ir druska pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos