Publikavimo data: 2024-06-16
Gausios vištienos kepenėlės su majonezu
Mažai kas žino, kad 100 g vištienos kepenėlių yra paros dozė geležies, todėl iš jų pagaminti patiekalai taip pat naudingi ir būtini mityboje. Virtos kepenėlės su majonezu ir garnyru gali būti sotūs pietūs ar vakarienė visai šeimai. Svarbiausia atsižvelgti į kepenėlių gaminimo niuansus, ir jos bus minkštos, sultingos ir be kartumo. Patiekalą lengva ir greitai paruošti, o pagrindinis jo privalumas - nedidelė kaina.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Apkepkite kepenėles, sudėkite svogūną, prieskonius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į kepenėles ir svogūnus įpilkite majonezo. Išmaišykite ir troškinkite 15 minučių. Po to išjunkite ugnį ir leiskite šiek tiek atvėsti.
Kategorijos