Gausios vištienos kepenėlės su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gausios vištienos kepenėlės su majonezu

Mažai kas žino, kad 100 g vištienos kepenėlių yra paros dozė geležies, todėl iš jų pagaminti patiekalai taip pat naudingi ir būtini mityboje. Virtos kepenėlės su majonezu ir garnyru gali būti sotūs pietūs ar vakarienė visai šeimai. Svarbiausia atsižvelgti į kepenėlių gaminimo niuansus, ir jos bus minkštos, sultingos ir be kartumo. Patiekalą lengva ir greitai paruošti, o pagrindinis jo privalumas - nedidelė kaina.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausios vištienos kepenėlės su majonezu Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Apkepkite kepenėles, sudėkite svogūną, prieskonius ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Gausios vištienos kepenėlės su majonezu Žingsnis 2
Į kepenėles ir svogūnus įpilkite majonezo. Išmaišykite ir troškinkite 15 minučių. Po to išjunkite ugnį ir leiskite šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos