Gausūs ant grotelių kepti sumuštiniai su jautiena, sūriu ir agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Gausūs ant grotelių kepti sumuštiniai su jautiena, sūriu ir agurkais

Karštas ir sotus sumuštinis su jautiena, kumpiu, agurkais ir sūriu - tai jau visavertis patiekalas, nepaisant to, kad jis gaminamas paprastai. Patiekalo "viršūnė" yra kepimo ant grotelių arba žarijų kepsninės technika, ant kurios iš pradžių kepama mėsa, o paskui sukomplektuoti sumuštiniai su visais įdarais. Rezultatas - skanumas, nesiskiriantis nuo keptuvėje ar orkaitėje paruoštų sumuštinių. Gardžius karštus sumuštinius galima kepti namuose arba lauke.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs ant grotelių kepti sumuštiniai su jautiena, sūriu ir agurkais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabalėliais, apšlakstykite augaliniu aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Dėkite ant grotelių ir kepkite kelias minutes, kol mėsa iškeps. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Gausūs ant grotelių kepti sumuštiniai su jautiena, sūriu ir agurkais Žingsnis 2
Perpjaukite bagetę skersai per pusę, tada kiekvieną pusę perpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Duonos vidų patepkite garstyčiomis ir paskleiskite plonai supjaustytą mėsą, kumpį, sūrį ir agurkus. Uždarykite sumuštinius ir išorę patepkite lydytu sviestu. Dėkite ant grotelių (arba į kepsninę), uždarykite ir kepkite 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos