Publikavimo data: 2024-05-26
Gausūs ant grotelių kepti sumuštiniai su jautiena, sūriu ir agurkais
Karštas ir sotus sumuštinis su jautiena, kumpiu, agurkais ir sūriu - tai jau visavertis patiekalas, nepaisant to, kad jis gaminamas paprastai. Patiekalo "viršūnė" yra kepimo ant grotelių arba žarijų kepsninės technika, ant kurios iš pradžių kepama mėsa, o paskui sukomplektuoti sumuštiniai su visais įdarais. Rezultatas - skanumas, nesiskiriantis nuo keptuvėje ar orkaitėje paruoštų sumuštinių. Gardžius karštus sumuštinius galima kepti namuose arba lauke.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabalėliais, apšlakstykite augaliniu aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Dėkite ant grotelių ir kepkite kelias minutes, kol mėsa iškeps. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Perpjaukite bagetę skersai per pusę, tada kiekvieną pusę perpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Duonos vidų patepkite garstyčiomis ir paskleiskite plonai supjaustytą mėsą, kumpį, sūrį ir agurkus. Uždarykite sumuštinius ir išorę patepkite lydytu sviestu. Dėkite ant grotelių (arba į kepsninę), uždarykite ir kepkite 2-3 minutes.
Kategorijos