Publikavimo data: 2024-10-21
Gausūs avinžirniai su jautiena
Tik tinginiai nėra girdėję apie labai skanius, sveikus ir maistingus avinžirnius. Šis produktas labai populiarus visame pasaulyje. Jis dažnai įtraukiamas į sportininkų ir kalorijas stebinčių žmonių mitybą. Avinžirniuose yra subalansuotas baltymų, riebalų ir angliavandenių kiekis. Be to, jis valo organizmą nuo toksinų, stabilizuoja medžiagų apykaitą ir gerina virškinimą.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite gabalėliais, apkepkite katilėlyje su ištirpintu sviestu. Tada sudėkite avinžirnius, kepkite mėsą ir avinžirnius apie 7 minutes, tada supilkite vandenį ir troškinkite valandą.
Žingsnis 2
Tuo tarpu pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite papriką, pusžiedžiais supjaustykite svogūną ir išspauskite česnaką.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus į avinžirnius ir išmaišykite. Tada sudėkite saldžiąsias ir aštriąsias paprikas bei prieskonius. Įpilkite šiek tiek vandens ir virkite, kol jis išgaruos, apie 35 minutes. Įdėkite česnaką ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos