Gausūs avinžirniai su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Gausūs avinžirniai su jautiena

Tik tinginiai nėra girdėję apie labai skanius, sveikus ir maistingus avinžirnius. Šis produktas labai populiarus visame pasaulyje. Jis dažnai įtraukiamas į sportininkų ir kalorijas stebinčių žmonių mitybą. Avinžirniuose yra subalansuotas baltymų, riebalų ir angliavandenių kiekis. Be to, jis valo organizmą nuo toksinų, stabilizuoja medžiagų apykaitą ir gerina virškinimą.
Gaminimo laikas
820 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs avinžirniai su jautiena Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite gabalėliais, apkepkite katilėlyje su ištirpintu sviestu. Tada sudėkite avinžirnius, kepkite mėsą ir avinžirnius apie 7 minutes, tada supilkite vandenį ir troškinkite valandą.

Žingsnis 2

Gausūs avinžirniai su jautiena Žingsnis 2
Tuo tarpu pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite papriką, pusžiedžiais supjaustykite svogūną ir išspauskite česnaką.

Žingsnis 3

Gausūs avinžirniai su jautiena Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus į avinžirnius ir išmaišykite. Tada sudėkite saldžiąsias ir aštriąsias paprikas bei prieskonius. Įpilkite šiek tiek vandens ir virkite, kol jis išgaruos, apie 35 minutes. Įdėkite česnaką ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos