Publikavimo data: 2024-06-15
Gausus azu su jautiena ir marinuotais agurkais
Ne veltui totorių virtuvė garsėja patiekalu, vadinamu azu. Tai sultingas, spalvingas patiekalas, gaminamas iš mėsos, bulvių ir būtinai su aštriu padažu. Pateiktame variante šio prieskonio suteikia pipirai ir marinuoti agurkai. Kaip ir daugelis rytietiškų patiekalų, jis yra gana sotus. Kartu jis ruošiamas be ypatingų sunkumų ir yra nesudėtingas virėjams, kurie dar tik pradeda susipažinti su šia virtuve.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabaliukais, siųskite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite, kol mėsa pusiau iškeps, įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves - smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas, šiaudeliais supjaustykite bulves, mažais kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus.
Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje, dideliame kiekyje augalinio aliejaus, apkepkite bulves, kol išvirs, ir sudėkite į lėkštę. Į keptuvėje esančią mėsą sudėkite svogūnus, morkas ir pomidorų pastą. Viską kartu troškinkite 10 minučių. Tada sudėkite marinuotus agurkus, maltus juoduosius pipirus ir kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos