Gausus azu su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gausus azu su kiauliena

Paruošti klasikinį azu nėra sudėtinga. Pagrindiniai jo principai - šiaudeliais supjaustyta mėsa, keptos bulvės, marinuoti agurkai ir aštrus pomidorų padažas. Likusią dalį virėjas gali keisti, pridėti arba atimti papildomų ingredientų, gerai, kad azu leidžia kūrybiškai gaminti. Kartu tai niekaip nepaveiks patiekalo skonio, jis klasiškai gaunasi apetitiškas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.35/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus azu su kiauliena Žingsnis 1
Supjaustykite visus produktus griežinėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, agurkus - plonomis 1 cm juostelėmis, bulves ir kiaulieną - ilgais strypais.

Žingsnis 2

Gausus azu su kiauliena Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę siųskite sviestą ir ant didelės ugnies kepkite kiaulieną, kol susidarys rusva plutelė. Tada ją iškrėskite į atskirą indą. Vietoj jos į puodą supilkite svogūnus. Troškinkite jį 5 minutes, tada grąžinkite mėsą.

Žingsnis 3

Gausus azu su kiauliena Žingsnis 3
Nulupkite pomidorus, supjaustykite juos kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite ant didelės ugnies, kol išgaruos skysčio perteklius. Tada sudėkite mėsą, pagal skonį maltų pipirų ir druskos, supilkite sultinį, išmaišykite, uždenkite ir palikite mėsą troškintis padaže ant vidutinės ugnies 35 minutes.

Žingsnis 4

Gausus azu su kiauliena Žingsnis 4
Kepkite bulves, kol jos bus pusiau išvirtos. Sudėkite jas į puodą su mėsa, tada sudėkite agurkus, susmulkintas žoleles ir česnakus. Troškinkite ant vidutinės ugnies po dangčiu dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos