Publikavimo data: 2024-06-15
Gausus azu su kiauliena ir raudonosiomis pupelėmis
Be pagrindinių sudedamųjų dalių, į azu galite dėti kitų produktų pagal savo skonį. Šiuo atveju raudonos konservuotos pupelės visai nepakenks. Be naujų skonio pojūčių, šios rūšies pupelės patiekalui suteikė naujų savybių, nes pirmauja pagal aliuminio, boro, sieros, geležies, fosforo kiekį. Visos šios medžiagos yra sotinančios, todėl ilgai nejaučiate alkio.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais kubeliais ir siųskite ją troškinti į storadugnį puodą. Į beveik išvirtą mėsą sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas. Troškinkite 10 minučių, tada sudėkite dideliais kubeliais supjaustytas bulves. Įpilkite šiek tiek vandens, uždenkite ir palikite troškintis 30 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite kubeliais supjaustytą papriką ir pomidorus. Troškinkite 10 minučių ir pagal skonį sudėkite konservuotas pupeles, pomidorus, smulkiai sukapotą česnaką ir aitriąją papriką. Pagardinkite druska ir pipirais ir virkite dar 5 min.
Kategorijos