Gausus azu su kiaulienos nugarine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gausus azu su kiaulienos nugarine

Be to, kad šis azu variantas yra sotus ir skanus, jis turės ypatingo pikantiškumo dėl virimo vienu metu katile ir net ant ugnies. Reikia stiprios ugnies, kurioje kugelis bus kepamas verdančiame aliejuje, o paskui pamerkiamas į bulves, prieskonius ir daržoves. Žinoma, tokie patiekalai pasmerkti sėkmei. Juos galima ruošti sekmadienio popietę kieme arba šeimai išėjus į gamtą. Jokių sunkumų nekyla, o skonis nuostabus.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus azu su kiaulienos nugarine Žingsnis 1
Pastatykite didelį, platų katilą ant didelės ugnies arba ant ugnies. Supilkite aliejų ir, kai užvirs, į jį panardinkite kastinį. Kepkite 10 minučių, kol apskrus, ir išimkite iš katilo.

Žingsnis 2

Gausus azu su kiaulienos nugarine Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas ir bulves - stambiais gabalais arba palikite juos sveikus. Sudėkite bulves ir morkas į katilą ir kepkite apie 5 min., kol taps auksinės spalvos. Perkelkite jas į lėkštę.

Žingsnis 3

Gausus azu su kiaulienos nugarine Žingsnis 3
Iš katilo išpilkite beveik visą aliejų ir grąžinkite kugelį, tada bulves, morkas, svogūnus ir česnakus su nesmulkintomis skiltelėmis. Įpilkite stiklinę vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite 2 valandas ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos