Publikavimo data: 2024-06-15
Gausus azu su kiaulienos nugarine
Be to, kad šis azu variantas yra sotus ir skanus, jis turės ypatingo pikantiškumo dėl virimo vienu metu katile ir net ant ugnies. Reikia stiprios ugnies, kurioje kugelis bus kepamas verdančiame aliejuje, o paskui pamerkiamas į bulves, prieskonius ir daržoves. Žinoma, tokie patiekalai pasmerkti sėkmei. Juos galima ruošti sekmadienio popietę kieme arba šeimai išėjus į gamtą. Jokių sunkumų nekyla, o skonis nuostabus.
Žingsnis 1
Pastatykite didelį, platų katilą ant didelės ugnies arba ant ugnies. Supilkite aliejų ir, kai užvirs, į jį panardinkite kastinį. Kepkite 10 minučių, kol apskrus, ir išimkite iš katilo.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas ir bulves - stambiais gabalais arba palikite juos sveikus. Sudėkite bulves ir morkas į katilą ir kepkite apie 5 min., kol taps auksinės spalvos. Perkelkite jas į lėkštę.
Žingsnis 3
Iš katilo išpilkite beveik visą aliejų ir grąžinkite kugelį, tada bulves, morkas, svogūnus ir česnakus su nesmulkintomis skiltelėmis. Įpilkite stiklinę vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite 2 valandas ant vidutinės ugnies.
Kategorijos