Publikavimo data: 2025-08-19
Gausūs barščiai su kiauliena
Skani ir soti sriuba.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite 2 litrais vandens ir virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Žingsnis 2
Nusunkite sultinį į kitą keptuvę ir atvėsinkite mėsą.
Žingsnis 3
Supjaustykite mėsą.
Žingsnis 4
Nuplaukite daržoves, nulupkite jas.
Žingsnis 5
Burokėlius, morkas, svogūnus sutarkuokite stambia tarka, pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite kubeliais, sudėkite į sultinį ir virkite ant silpnos ugnies, kol užvirs.
Žingsnis 7
Į bulves sudėkite mėsą ir troškintas daržoves. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų.
Žingsnis 8
Įdėkite griežinėlį citrinos ir virkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
Kategorijos