Gausus chakhokhbili su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Gausus chakhokhbili su bulvėmis

Chakhokhbili dažniausiai gaminamas iš vištienos, kartais iš kalakutienos. Anksčiau jis buvo gaminamas iš fazanų. Yra maža paslaptis, kaip gaminti chakhokhbili. Vištienos nereikėtų troškinti ilgiau nei 30-35 minutes. Taip pat atsižvelkite į tai, kad vištienos krūtinėlės ir kojų virimo laikas skiriasi. Todėl, kad krūtinėlės išliktų sultingos ir nesusidarytų skaidulų, išimkite jas dar nesuvalgius viso patiekalo, o į keptuvę grąžinkite prieš pat kepimo pabaigą. Tuomet chakhokhbili jus džiugins subtiliu visų vištienos gabalėlių skoniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Gausus chakhokhbili su bulvėmis Žingsnis 1
Nuo vištienos nuimkite odą. Supjaustykite vištieną kąsnio dydžio gabalėliais. Pjaukite ties sąnariais, taip bus lengviau ir greičiau. Turėtumėte gauti 12-14 gabaliukų. Nuo pomidorų nuimkite odelę, bulves supjaustykite formos griežinėliais naudodami specialų peilį. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Gausus chakhokhbili su bulvėmis Žingsnis 2
Kepkite vištieną įkaitintoje keptuvėje be aliejaus 10 minučių. Atskirai pakepinkite svogūnus, kol taps skaidrūs ir auksiniai. Pomidorus supjaustykite į tyrę.

Žingsnis 3

Gausus chakhokhbili su bulvėmis Žingsnis 3
Į vištieną sudėkite pakepintus svogūnus ir pomidorų tyrę, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Gausus chakhokhbili su bulvėmis Žingsnis 4
Iš anksto išvirkite bulves pasūdytame vandenyje, likus 5 minutėms iki virimo pabaigos nukelkite nuo ugnies. Sudėkite bulvių griežinėlius į keptuvę su vištiena, pabarstykite žolelėmis ir troškinkite dar 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, chakhokhbili, namų receptai, receptų knyga, chakhokhbili su pomidorų pasta

Kategorijos