Gausus ėrienos šurpa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Gausus ėrienos šurpa

Štai šurpos receptas, kuris sušildys šaltuoju metų laiku.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Gausus ėrienos šurpa Žingsnis 1
Nuplaukite avieną ir padėkite ant didelės ugnies, o kai susidarys putos, šaukštu jas nuimkite.

Žingsnis 2

Gausus ėrienos šurpa Žingsnis 2
Kai sultinys užvirs, sudėkite visą nuluptą svogūną, česnaką ir lauro lapą ir virkite dar apie dvi valandas.

Žingsnis 3

Gausus ėrienos šurpa Žingsnis 3
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Bulves stambiai supjaustykite (gumbą padalykite į 4 dalis), morkas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 4

Gausus ėrienos šurpa Žingsnis 4
Jei įmanoma, žirą galima sumalti trintuve, tada prieskoniai bus aromatingesni.

Žingsnis 5

Gausus ėrienos šurpa Žingsnis 5
Iš sultinio išimkite virtą mėsą. Sultinį perkoškite, sudėkite bulves, morkas ir prieskonius ir virkite dar 20 minučių. Sudėkite stambiai supjaustytą mėsą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos