Publikavimo data: 2025-08-18
Gausus ėrienos šurpa
Štai šurpos receptas, kuris sušildys šaltuoju metų laiku.
Žingsnis 1
Nuplaukite avieną ir padėkite ant didelės ugnies, o kai susidarys putos, šaukštu jas nuimkite.
Žingsnis 2
Kai sultinys užvirs, sudėkite visą nuluptą svogūną, česnaką ir lauro lapą ir virkite dar apie dvi valandas.
Žingsnis 3
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Bulves stambiai supjaustykite (gumbą padalykite į 4 dalis), morkas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 4
Jei įmanoma, žirą galima sumalti trintuve, tada prieskoniai bus aromatingesni.
Žingsnis 5
Iš sultinio išimkite virtą mėsą. Sultinį perkoškite, sudėkite bulves, morkas ir prieskonius ir virkite dar 20 minučių. Sudėkite stambiai supjaustytą mėsą.
Kategorijos