Gausus jautienos nugarinė su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Gausus jautienos nugarinė su bulvėmis

Šį patiekalą galima paruošti įvairiais būdais, tačiau būtent su raudonuoju vynu ir sviestu nugarinė būna ypač skani ir sultinga. Jį galite ruošti ne vieną kartą, nugarinė su bulvėmis bus skani ir antrą dieną. Galite įdėti daugiau šviežių žolelių ir grietinės arba grietinėlės. Taip skonis bus ypač švelnus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus jautienos nugarinė su bulvėmis Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite 4 cm griežinėliais. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su sviestu apie 10-12 minučių. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, o morkas - šiaudeliais.

Žingsnis 2

Gausus jautienos nugarinė su bulvėmis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite svogūnus bei morkas, kol taps permatomi. Sudėkite daržoves į puodą, pabarstykite miltais, supilkite vyną ir troškinkite apie 5 minutes, kol išgaruos alkoholis.

Žingsnis 3

Gausus jautienos nugarinė su bulvėmis Žingsnis 3
Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nuimkite odelę ir susmulkinkite blenderiu. Sudėkite susmulkintus pomidorus į puodą, sudėkite apkeptą mėsą, supilkite sultinį ir virkite, kol išvirs.

Žingsnis 4

Gausus jautienos nugarinė su bulvėmis Žingsnis 4
Nulupkite ir supjaustykite bulves, sudėkite į mėsą, tada - šparagines pupeles, prieskonius ir troškinkite, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos