Publikavimo data: 2024-06-15
Gausūs jautienos šonkauliukai su bulvėmis
Jautienos šonkauliukai su bulvėmis - tai patiekalas, turintis daug privalumų. Be to, kad šonkauliuose yra daug kolageno, vitaminų ir mineralų, šis patiekalas taip pat įgauna skonį ir naudą dėl kitų ingredientų. Ilgai troškinant šonkauliukai ir visas patiekalas tampa minkšti ir švelnūs, todėl pasižymi puikiu skoniu. Apskritai tai geras namuose paruoštas patiekalas, kuris nėra per brangus.
Žingsnis 1
Paimkite keptuvę aukštais kraštais. Kepkite jautienos šonkauliukus iš abiejų pusių, kol taps traškūs.
Žingsnis 2
Šonkauliukus sudėkite į katilą arba storadugnį puodą ir užpilkite vandeniu. Troškinkite po uždaru dangčiu valandą, kol mėsa atsiplėš nuo kaulo. Į troškinimo pabaigą sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens.
Žingsnis 3
Supjaustykite bulves ir sudėkite jas į mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite lauro lapą. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs.
Kategorijos