Gausūs jautienos šonkauliukai su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gausūs jautienos šonkauliukai su bulvėmis

Jautienos šonkauliukai su bulvėmis - tai patiekalas, turintis daug privalumų. Be to, kad šonkauliuose yra daug kolageno, vitaminų ir mineralų, šis patiekalas taip pat įgauna skonį ir naudą dėl kitų ingredientų. Ilgai troškinant šonkauliukai ir visas patiekalas tampa minkšti ir švelnūs, todėl pasižymi puikiu skoniu. Apskritai tai geras namuose paruoštas patiekalas, kuris nėra per brangus.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs jautienos šonkauliukai su bulvėmis Žingsnis 1
Paimkite keptuvę aukštais kraštais. Kepkite jautienos šonkauliukus iš abiejų pusių, kol taps traškūs.

Žingsnis 2

Gausūs jautienos šonkauliukai su bulvėmis Žingsnis 2
Šonkauliukus sudėkite į katilą arba storadugnį puodą ir užpilkite vandeniu. Troškinkite po uždaru dangčiu valandą, kol mėsa atsiplėš nuo kaulo. Į troškinimo pabaigą sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens.

Žingsnis 3

Gausūs jautienos šonkauliukai su bulvėmis Žingsnis 3
Supjaustykite bulves ir sudėkite jas į mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite lauro lapą. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos