Publikavimo data: 2024-06-09
Gausūs jūros gėrybių sušiai
Šį patiekalą įvertins visi japoniškos virtuvės mėgėjai, nes jame gausu jūros gėrybių. Dėl jūros gėrybių suktinukai tampa skanesni dėl jūros poskonio. Dėl ryžių suktinukai yra labai sotūs.
Žingsnis 1
Nuplautas midijas virkite pasūdytame vandenyje, kol visiškai išvirs. Nori lakštą padėkite ant lygaus paviršiaus. Ant lakšto viršaus paskleiskite ryžius. Majonezą supilkite į konditerinį maišelį, kad būtų lengviau jį valdyti, ir nupjaukite jo galiuką. Padažą užtepkite ant šonų.
Žingsnis 2
Tada lygiomis dalimis sudėkite agurkų juosteles, krabų lazdeles, žuvį ir midijas. Suvyniokite vyniotinį, stipriai prispausdami iš visų pusių. Aštriu peiliu supjaustykite suktinuką vienodais gabalėliais. Supjaustykite plonais ir vienodais griežinėliais raudonąją žuvį ir uždėkite suši ant ryžių.
Kategorijos