Gausūs jūros gėrybių sušiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausūs jūros gėrybių sušiai

Šį patiekalą įvertins visi japoniškos virtuvės mėgėjai, nes jame gausu jūros gėrybių. Dėl jūros gėrybių suktinukai tampa skanesni dėl jūros poskonio. Dėl ryžių suktinukai yra labai sotūs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Gausūs jūros gėrybių sušiai Žingsnis 1
Nuplautas midijas virkite pasūdytame vandenyje, kol visiškai išvirs. Nori lakštą padėkite ant lygaus paviršiaus. Ant lakšto viršaus paskleiskite ryžius. Majonezą supilkite į konditerinį maišelį, kad būtų lengviau jį valdyti, ir nupjaukite jo galiuką. Padažą užtepkite ant šonų.

Žingsnis 2

Gausūs jūros gėrybių sušiai Žingsnis 2
Tada lygiomis dalimis sudėkite agurkų juosteles, krabų lazdeles, žuvį ir midijas. Suvyniokite vyniotinį, stipriai prispausdami iš visų pusių. Aštriu peiliu supjaustykite suktinuką vienodais gabalėliais. Supjaustykite plonais ir vienodais griežinėliais raudonąją žuvį ir uždėkite suši ant ryžių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos