Publikavimo data: 2024-05-19
Gausūs kalmarai su tartaletėmis
Šiame patiekale kalmarai yra labai lengvi, tačiau kiti ingredientai jiems suteikia sodrų ir turtingą skonį. Taigi, jūros natos - iš krevečių, gaivumo suteikia agurkai, maistingumo - kiaušiniai, majonezas ir tartaletės. Kepimas svieste suteikia kreminį skonį. Tačiau dėl viso sotumo užkandis nepraranda savo naudingumo sveikai mitybai, atsižvelgiant į tai, kad visi jo komponentai įtraukti į mitybos specialistų rekomendacijas.
Žingsnis 1
Kalmarus supjaustykite kubeliais ir apkepkite svieste. Tada sudėkite krevetes. Kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kiaušinius ir agurkus, sudėkite juos į indą, kuriame bus patogu maišyti.
Žingsnis 3
Į kiaušinius ir agurkus sudėkite kalmarus, įdėkite majonezo, prieskonių pagal skonį, gerai išmaišykite.
Kategorijos