Publikavimo data: 2024-10-12
Gausus kiaulienos akordeonas
Tarp mėsos mėgėjų ir kartu tinkamos mitybos šalininkų bet koks valgis su mėsa bus laukiamas patiekalas kiekvieną dieną, pagrindinė sąlyga - ne kepti pagrindinį ingredientą, o virti, kepti ar skrudinti, kad patiekalas būtų sveikesnis. Didelis kepimo pliusas yra tas, kad mėsa išsaugo visas naudingąsias savybes ir natūralų skonį. Kiaulienos nugarinė su pomidorais, grybais ir sūriu yra labai sotus karštas mėsos patiekalas. Šis kulinarinis delikatesas pasirodo beprotiškai skanus ir neįprastas, o jam paruošti naudojami patys paprasčiausi produktai.
Žingsnis 1
Padarykite mėsoje pjūvius prie pat mėsos pagrindo taip, kad jie būtų panašūs į "kišenes". Mėsą pasūdykite. Atskirame dubenyje arba lėkštėje sumaišykite majonezą, Dižono garstyčias, augalinį aliejų ir mėgstamus prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir gausiai aptepkite mėsą.
Žingsnis 2
Pievagrybius, sūrį ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Česnaką susmulkinkite taip pat arba sumalkite, kaip norite. Į kiekvieną "kišenę" dėkite po 2-3 lėkštes (priklausomai nuo dydžio) griežinėliais pjaustytų grybų, sūrio, pomidorų, česnako.
Žingsnis 3
Paruoštą akordeoną (mėsą su pomidorais, grybais, sūriu, česnakais) įdėkite į kepimui skirtą foliją, pakeldami apatinius kraštus į viršų, kad kepimo metu neišbėgtų skystis. Uždenkite mėsą folija. Įdėkite mėsą folijoje į šaldytuvą, kad marinuotųsi.
Žingsnis 4
Po marinavimo išimkite mėsą iš šaldytuvo ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 60 minučių. Po valandos atidarykite viršuje esančią foliją ir palikite mėsą taip kepti 20 minučių, kol paruduos.
Kategorijos