Publikavimo data: 2024-06-15
Gausus kiaulienos azu su bulvėmis
Azu yra tradicinis totorių patiekalas, paprastai gaminamas iš ėrienos arba jautienos. Tačiau ne visi mėgsta šias mėsos rūšis, o jautieną kartais reikia ilgai virti. Jei naudosite kiaulieną, patiekalas taps labiau pažįstamas, tačiau išliks toks pat skanus ir sotus. Agurkų rūgštis padarys mėsą minkštą, o bulvės suteiks maistingumo. Azu su bulvėmis puikiai tiks pietums arba vakarienei.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir 15 minučių kepkite svogūnus bei mėsą ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Sudėkite marinuotus agurkus ir morkas ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir uždengę keptuvę dangčiu virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves į keptuvę, sudėkite pomidorų pastą ir lauro lapą. Kepkite ant vidutinės ugnies retkarčiais pamaišydami, kad bulvės nesudegtų, kol išvirs, apie 30 minučių.
Kategorijos