Gausus kiaulienos azu su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gausus kiaulienos azu su bulvėmis

Azu yra tradicinis totorių patiekalas, paprastai gaminamas iš ėrienos arba jautienos. Tačiau ne visi mėgsta šias mėsos rūšis, o jautieną kartais reikia ilgai virti. Jei naudosite kiaulieną, patiekalas taps labiau pažįstamas, tačiau išliks toks pat skanus ir sotus. Agurkų rūgštis padarys mėsą minkštą, o bulvės suteiks maistingumo. Azu su bulvėmis puikiai tiks pietums arba vakarienei.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus kiaulienos azu su bulvėmis Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir 15 minučių kepkite svogūnus bei mėsą ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Gausus kiaulienos azu su bulvėmis Žingsnis 2
Sudėkite marinuotus agurkus ir morkas ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir uždengę keptuvę dangčiu virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Gausus kiaulienos azu su bulvėmis Žingsnis 3
Sudėkite bulves į keptuvę, sudėkite pomidorų pastą ir lauro lapą. Kepkite ant vidutinės ugnies retkarčiais pamaišydami, kad bulvės nesudegtų, kol išvirs, apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos