Publikavimo data: 2024-05-25
Gausus klasikinis "Croque-monsieur" sumuštinis.
Greitas ir nebrangus maistas nereiškia, kad jis neskanus ar nesveikas. Pavyzdžiui, klasikinis prancūziškas croque monsieur, arba karštas sumuštinis. Jame yra šviežios duonos, kumpio, sviesto ir pasirinkto padažo. Pagal skonį galite pridėti prieskoninių žolelių - ir gausite pilnaverčius pusryčius arba užkandį su puodeliu arbatos ar kavos. Tokį patiekalą gali pasigaminti kiekvienas, ir tai yra jo privalumas, atsižvelgiant į šiuolaikinio gyvenimo ritmą.
Žingsnis 1
Duoną ištepkite sviestu, apibarstykite sūriu. Ant viršaus uždėkite kumpį, vėl pabarstykite sūriu ir uždenkite kita duonos riekele.
Žingsnis 2
Dėkite "Croque monsieur" į 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 5-6 minutėms, kad apskrustų viršutinė duonos dalis ir išsilydytų sūris. Tada atidarykite orkaitę, aptepkite duoną padažu ir apibarstykite sūriu. Dėkite atgal į orkaitę dar 4-5 minutėms, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos