Publikavimo data: 2024-06-08
Gausūs koldūnai su daržovėmis grietinėlės padaže
Koldūnams, išleistiems kaip pusfabrikačiui, galite pritaikyti šiek tiek kulinarinio išradingumo ir paruošti neįprastą ir skanų patiekalą. Šiuolaikiniame gyvenimo tempe, kai žmonės turi tiek nedaug laiko maisto gaminimui, tai - Dievo dovana. Tai greita, nebrangu ir skanu. Daržovės ir tarkuotas sūris patiekalui suteikia skonio, todėl jis niekuo nesiskiria nuo naminių produktų.
Žingsnis 1
Koldūnus išvirkite verdančiame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. Išimkite juos iš vandens skepetaite ir perkelkite į lėkštę. Pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Įberkite druskos, grietinėlės, tarkuoto sūrio, prieskonių ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Supilkite koldūnus į padažą, išmaišykite. Troškinkite juos 2-3 minutes.
Kategorijos