Gausūs koldūnai su daržovėmis grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gausūs koldūnai su daržovėmis grietinėlės padaže

Koldūnams, išleistiems kaip pusfabrikačiui, galite pritaikyti šiek tiek kulinarinio išradingumo ir paruošti neįprastą ir skanų patiekalą. Šiuolaikiniame gyvenimo tempe, kai žmonės turi tiek nedaug laiko maisto gaminimui, tai - Dievo dovana. Tai greita, nebrangu ir skanu. Daržovės ir tarkuotas sūris patiekalui suteikia skonio, todėl jis niekuo nesiskiria nuo naminių produktų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs koldūnai su daržovėmis grietinėlės padaže Žingsnis 1
Koldūnus išvirkite verdančiame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. Išimkite juos iš vandens skepetaite ir perkelkite į lėkštę. Pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Įberkite druskos, grietinėlės, tarkuoto sūrio, prieskonių ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Gausūs koldūnai su daržovėmis grietinėlės padaže Žingsnis 2
Supilkite koldūnus į padažą, išmaišykite. Troškinkite juos 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos