Publikavimo data: 2024-06-16
Gausūs kopūstai su kiaulienos šonkauliukais
Kopūstai su kiaulienos šonkauliukais yra klasikinis slavų ir kitų pasaulio virtuvių patiekalas. Patys kopūstai yra neįkainojamas produktas, kuriame yra beveik visos maistinės medžiagos. Be to, tai labai mažai kaloringa daržovė, todėl atsveria mėsos sudedamųjų dalių energinę vertę. Nepaisant to, kad troškinimui sugaištama ne per daug laiko, virtuvėje praleidžiama nedaug laiko.
Žingsnis 1
Supjaustykite šonkauliukus griežinėliais ir apkepkite juos katile. Kai jie taps auksiniai, išimkite juos iš katilo į lėkštę.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus plonomis juostelėmis ir sudėkite į katilą. Kurį laiką troškinkite, tada sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius.
Žingsnis 3
Į kopūstus sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Išmaišykite ir troškinkite 15 minučių, tada į katilą sudėkite šonkauliukus. Viską kartu troškinkite 25 minutes.
Kategorijos