Publikavimo data: 2024-06-09
Gausus kuskusas su kiauliena ir daržovėmis
Kuskusas vadinamas juvelyriniais grūdais, jis gaminamas iš manų kruopų, retais atvejais - iš kitų grūdų. Kuskusą paruošti gana paprasta, jo nereikia virti, tik virti garuose, jis puikiai sugeria mėsos ir daržovių aromatą ir skonį. Puikus pasirinkimas pietų stalui.
Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite svogūną ir morkas, tada sudėkite salierą ir saldžiąją papriką. Viską gerai išmaišykite ir kepkite porą minučių. Atidėkite 4 šaukštus daržovių į kitą keptuvę, o į likusias sudėkite cukiniją ir pomidorą. Išmaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir troškinkite, kol išvirs.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite 1 puodelį verdančio vandens, leiskite užvirti, suberkite kuskusą, išmaišykite, išjunkite ugnį ir uždengę dangčiu palaikykite 5 minutes. Sudėkite pasiliktas daržoves atgal ant ugnies, sudėkite mėsą, įberkite druskos ir kepkite, kol mėsa iškeps.
Kategorijos