Gausus kuskusas su kiauliena ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausus kuskusas su kiauliena ir daržovėmis

Kuskusas vadinamas juvelyriniais grūdais, jis gaminamas iš manų kruopų, retais atvejais - iš kitų grūdų. Kuskusą paruošti gana paprasta, jo nereikia virti, tik virti garuose, jis puikiai sugeria mėsos ir daržovių aromatą ir skonį. Puikus pasirinkimas pietų stalui.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus kuskusas su kiauliena ir daržovėmis Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite svogūną ir morkas, tada sudėkite salierą ir saldžiąją papriką. Viską gerai išmaišykite ir kepkite porą minučių. Atidėkite 4 šaukštus daržovių į kitą keptuvę, o į likusias sudėkite cukiniją ir pomidorą. Išmaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir troškinkite, kol išvirs.

Žingsnis 2

Gausus kuskusas su kiauliena ir daržovėmis Žingsnis 2
Į puodą įpilkite 1 puodelį verdančio vandens, leiskite užvirti, suberkite kuskusą, išmaišykite, išjunkite ugnį ir uždengę dangčiu palaikykite 5 minutes. Sudėkite pasiliktas daržoves atgal ant ugnies, sudėkite mėsą, įberkite druskos ir kepkite, kol mėsa iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos