Publikavimo data: 2024-06-08
Gausūs lašiniai su malta mėsa
Gausus ir skanus lašinių ir maltos mėsos vyniotinis leidžia iš dviejų įprastų produktų pagaminti patiekalą, kurį galima neabejojant patiekti ant šventinio stalo. Jį gaminti gali išmokti kiekvienas, net ir vidurinės mokyklos moksleiviai, mėgstantys kulinariją. Atsižvelgiant į tai, kad lašiniuose gausu vertingų aminorūgščių, patiekalas, nepaisant kalorijų, yra naudingas.
Žingsnis 1
Darykite įstrižus įpjovimus lašinių minkštime. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įtrinkite česnaku. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į įpjovas.
Žingsnis 2
Ant pusės lašinių dėkite sūdytos ir pipirais pagardintos maltos mėsos ir susukite lašinius į ritinį. Tvirtai suriškite virvele. Įdėkite į kepimo rankovę ir 3,5 valandos virkite puode su vandeniu ant silpnos ugnies. Išimkite iš puodo ir atvėsinkite.
Kategorijos