Gausūs lašiniai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gausūs lašiniai su malta mėsa

Gausus ir skanus lašinių ir maltos mėsos vyniotinis leidžia iš dviejų įprastų produktų pagaminti patiekalą, kurį galima neabejojant patiekti ant šventinio stalo. Jį gaminti gali išmokti kiekvienas, net ir vidurinės mokyklos moksleiviai, mėgstantys kulinariją. Atsižvelgiant į tai, kad lašiniuose gausu vertingų aminorūgščių, patiekalas, nepaisant kalorijų, yra naudingas.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
673 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
72 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs lašiniai su malta mėsa Žingsnis 1
Darykite įstrižus įpjovimus lašinių minkštime. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įtrinkite česnaku. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į įpjovas.

Žingsnis 2

Gausūs lašiniai su malta mėsa Žingsnis 2
Ant pusės lašinių dėkite sūdytos ir pipirais pagardintos maltos mėsos ir susukite lašinius į ritinį. Tvirtai suriškite virvele. Įdėkite į kepimo rankovę ir 3,5 valandos virkite puode su vandeniu ant silpnos ugnies. Išimkite iš puodo ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos