Gausūs lašiniai su malta žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gausūs lašiniai su malta žuvimi

Žuvies kotletams idealiai tinka liesa ir pigi žuvis. Todėl šiame recepte naudojame poutasse. Taip pat kotletai gaminami iš nedidelės žuvies, ją reikėtų permalti per mėsmalę, kad nesijaustų kaulų. Gamindami naudokite šaltus įrankius, tada kotletai bus minkšti ir vientisi.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs lašiniai su malta žuvimi Žingsnis 1
Gautą filė ir lašinius (be odos) sumalkite didele arba vidutinio dydžio mėsmale. Nuluptą svogūną padalykite į 4 dalis ir taip pat sumalkite per mėsmalę. Į gautą masę įmaišykite smulkiai supjaustytą žaliąjį svogūną, druską, pipirus ir kiaušinį. Gerai išmaišykite ir palikite 5 minutes pastovėti.

Žingsnis 2

Gausūs lašiniai su malta žuvimi Žingsnis 2
Kad būtų patogiau, padalykite mėsą į dalis, kad kotletai būtų vienodi. Rankomis suformuokite plokščius kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Gausūs lašiniai su malta žuvimi Žingsnis 3
Kepkite iki auksinės spalvos truputį augaliniame aliejuje. Galite lengvai apkepti ir troškinti katilėlyje su 100 ml vandens ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos