Publikavimo data: 2024-06-08
Gausūs lašiniai su malta žuvimi
Žuvies kotletams idealiai tinka liesa ir pigi žuvis. Todėl šiame recepte naudojame poutasse. Taip pat kotletai gaminami iš nedidelės žuvies, ją reikėtų permalti per mėsmalę, kad nesijaustų kaulų. Gamindami naudokite šaltus įrankius, tada kotletai bus minkšti ir vientisi.
Žingsnis 1
Gautą filė ir lašinius (be odos) sumalkite didele arba vidutinio dydžio mėsmale. Nuluptą svogūną padalykite į 4 dalis ir taip pat sumalkite per mėsmalę. Į gautą masę įmaišykite smulkiai supjaustytą žaliąjį svogūną, druską, pipirus ir kiaušinį. Gerai išmaišykite ir palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 2
Kad būtų patogiau, padalykite mėsą į dalis, kad kotletai būtų vienodi. Rankomis suformuokite plokščius kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 3
Kepkite iki auksinės spalvos truputį augaliniame aliejuje. Galite lengvai apkepti ir troškinti katilėlyje su 100 ml vandens ant silpnos ugnies.
Kategorijos