Publikavimo data: 2024-06-22
Gausūs lizdai su malta mėsa ir sūriu
Kiekvienas yra valgęs makaronų, yra įvairių jų variantų, vienas iš jų - makaronų lizdai, į kuriuos galite paruošti bet kokį įdarą ir pradžiuginti save ir savo artimuosius, Jie ilgai nekepa ir būna labai skanūs.
Žingsnis 1
Paimkite keptuvę, supilkite aliejų, įkaitinkite jį ir 15 minučių pakepinkite svogūnus ir maltą mėsą.
Žingsnis 2
Paimkite puodą ir nedideliame kiekyje vandens, kad makaronai nesubyrėtų, virkite juos tol, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 3
Lizdus sudėkite į riebalais išteptą formą. Į kiekvieną lizdą dėkite keptos maltos mėsos, pomidorų ir tarkuoto sūrio. Įkaitinkite orkaitę ir kepkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Kai patiekalas paruduos, išimkite iš orkaitės, padėkite ant lėkštės ir leiskite šiek tiek atvėsti. Patiekalą pabarstykite likusiu sūriu.
Kategorijos