Gausus mėsos mišinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Gausus mėsos mišinys

"Solyanka" yra vienas iš neįprastų rusų virtuvės patiekalų, kuris dažnai apibūdinamas posakiu "viskas, kas buvo šaldytuve". Tokia sriuba pasižymi itin dideliu kintamumu, nes jos pagrindą gali sudaryti mėsa, vištiena ir net grybai. Ypatinga soljankos rūšis yra sriuba su kelių rūšių skirtingomis dešrelėmis ir rūkyta mėsa, pavyzdžiui, soti mėsos soljanka.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus mėsos mišinys Žingsnis 1
Visą kiaulienos gabalą sudėkite į puodą su vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirus, virkite kiaulieną ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tuo metu pradėkite ruošti kepsnį. Svogūną ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Gausus mėsos mišinys Žingsnis 2
Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos, tada sudėkite agurkus ir morkas ir troškinkite 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių.

Žingsnis 3

Gausus mėsos mišinys Žingsnis 3
Išimkite iš puodo išvirtą kiaulieną, leiskite jai šiek tiek atvėsti ir supjaustykite nedideliais griežinėliais. Bulves supjaustykite nelabai dideliais gabalėliais ir nusiųskite virti į mėsos sultinį.

Žingsnis 4

Gausus mėsos mišinys Žingsnis 4
Dešreles ir kumpį supjaustykite nedideliais griežinėliais. Juos kartu su kiauliena suberkite į jau išvirtas bulves ir užvirkite sriubą. Virkite dar porą minučių, tada sudėkite alyvuoges, žoleles, pagal skonį druskos ir pipirų, įberkite mėsos prieskonių ir porą citrinos griežinėlių. Virkite dar porą minučių ir išimkite panaudotą citriną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos