Gausus mėsos troškinys su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausus mėsos troškinys su sūriu

Troškinys - tai patiekalas, paklausus beveik visose šalyse, tačiau visur jis vadinamas skirtingai: Italijoje - lazanija, Anglijoje - pudingas, Prancūzijoje - gratinas. Taip pat yra daugybė rūšių: žuvies, vaisių, makaronų, daržovių, mėsos. Šiame straipsnyje kalbama apie mėsos apkepą, kuris pasižymi švelniu kreminiu skoniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 1
Sutarkuokite bulves vidutine tarka ir sudėkite jas į indą su kiaušiniais, druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite

Žingsnis 2

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka, smulkiai supjaustykite žoleles ir viską sudėkite į indą kartu su malta mėsa, druska, pipirais ir paprika. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir sluoksniuokite ½ bulvės, maltą mėsą, antrą pusę bulvės ir sūrį.

Žingsnis 4

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 4
Viršutinį sluoksnį aptepkite majonezu ir pabarstykite paprika. Dėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos