Publikavimo data: 2024-06-09
Gausus mėsos troškinys su sūriu
Troškinys - tai patiekalas, paklausus beveik visose šalyse, tačiau visur jis vadinamas skirtingai: Italijoje - lazanija, Anglijoje - pudingas, Prancūzijoje - gratinas. Taip pat yra daugybė rūšių: žuvies, vaisių, makaronų, daržovių, mėsos. Šiame straipsnyje kalbama apie mėsos apkepą, kuris pasižymi švelniu kreminiu skoniu.
Žingsnis 1
Sutarkuokite bulves vidutine tarka ir sudėkite jas į indą su kiaušiniais, druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka, smulkiai supjaustykite žoleles ir viską sudėkite į indą kartu su malta mėsa, druska, pipirais ir paprika. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir sluoksniuokite ½ bulvės, maltą mėsą, antrą pusę bulvės ir sūrį.
Žingsnis 4
Viršutinį sluoksnį aptepkite majonezu ir pabarstykite paprika. Dėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Kategorijos