Gausus mėsos troškinys su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausus mėsos troškinys su sūriu

Troškinys - tai patiekalas, paklausus beveik visose šalyse, tačiau visur jis vadinamas skirtingai: Italijoje - lazanija, Anglijoje - pudingas, Prancūzijoje - gratinas. Taip pat yra daugybė rūšių: žuvies, vaisių, makaronų, daržovių, mėsos. Šiame straipsnyje kalbama apie mėsos apkepą, kuris pasižymi švelniu kreminiu skoniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 1
Sutarkuokite bulves vidutine tarka ir sudėkite jas į indą su kiaušiniais, druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite

Žingsnis 2

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka, smulkiai supjaustykite žoleles ir viską sudėkite į indą kartu su malta mėsa, druska, pipirais ir paprika. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir sluoksniuokite ½ bulvės, maltą mėsą, antrą pusę bulvės ir sūrį.

Žingsnis 4

Gausus mėsos troškinys su sūriu Žingsnis 4
Viršutinį sluoksnį aptepkite majonezu ir pabarstykite paprika. Dėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos