Gausūs raudonieji barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gausūs raudonieji barščiai

Barščiai yra tradicinis Rytų virtuvės patiekalas. Kadangi į receptą įeina burokėliai, jis įgauna sodrią gražią spalvą. Lyginant su įprastomis sriubomis, jam būdingas tirštumas. Pirmieji patiekalai populiarūs tarp visų pasaulio tautų ir dažnai būna ant kiekvienos šeimininkės stalo.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Gausūs raudonieji barščiai Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Morkas ir burokėlius sutarkuokite tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Gausūs raudonieji barščiai Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną ir morkas, sudėkite į dubenį. Tada porą minučių pakepinkite burokėlius, supilkite actą ir išmaišykite. Tada sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Gausūs raudonieji barščiai Žingsnis 3
Sultiniui užvirus, sudėkite bulves, tada kopūstus ir virkite 15 minučių. Kai bulvės ir kopūstai išvirs, sudėkite morkas, burokėlius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite dar 15 minučių ir sudėkite česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos