Publikavimo data: 2024-06-15
Gausūs raudonieji barščiai
Barščiai yra tradicinis Rytų virtuvės patiekalas. Kadangi į receptą įeina burokėliai, jis įgauna sodrią gražią spalvą. Lyginant su įprastomis sriubomis, jam būdingas tirštumas. Pirmieji patiekalai populiarūs tarp visų pasaulio tautų ir dažnai būna ant kiekvienos šeimininkės stalo.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Morkas ir burokėlius sutarkuokite tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną ir morkas, sudėkite į dubenį. Tada porą minučių pakepinkite burokėlius, supilkite actą ir išmaišykite. Tada sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Sultiniui užvirus, sudėkite bulves, tada kopūstus ir virkite 15 minučių. Kai bulvės ir kopūstai išvirs, sudėkite morkas, burokėlius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite dar 15 minučių ir sudėkite česnaką.
Kategorijos