Publikavimo data: 2024-06-09
Gausūs ryžiai su antiena
Daugelis šeimininkių ant šventinio stalo turi antį. Paukštieną organizmas virškina greičiau nei kiaulieną ir jautieną. Be malonaus skonio, ančių mėsa turi daug naudingų savybių. Suvalgius tam tikrą kiekį ančių mėsos, pagerėja veido spalva ir iš organizmo išsivalo kancerogeninės medžiagos.
Žingsnis 1
Nuleiskite antį į verdantį vandenį, įdėkite lauro lapą, druskos, pipirų grūdelių ir 4 gabalėliais supjaustytą svogūną. Virkite, kol suminkštės. Perkoškite per sietelį.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūną. Į svogūnus suberkite ryžius ir dar šiek tiek pakepinkite. Supilkite sultinį, kad jis apsemtų ryžius dviem pirštais.
Žingsnis 3
Atskirkite mėsą nuo kaulų ir ją susmulkinkite. Į kepimo formą sudėkite pirmą sluoksnį ryžių, tada sluoksnį mėsos ir susmulkintos dešros ir vėl ryžių. Viršų aptepkite plaktu kiaušinio tryniu. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes 200C temperatūroje.
Kategorijos