Gausūs ryžiai su antiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausūs ryžiai su antiena

Daugelis šeimininkių ant šventinio stalo turi antį. Paukštieną organizmas virškina greičiau nei kiaulieną ir jautieną. Be malonaus skonio, ančių mėsa turi daug naudingų savybių. Suvalgius tam tikrą kiekį ančių mėsos, pagerėja veido spalva ir iš organizmo išsivalo kancerogeninės medžiagos.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.56/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausūs ryžiai su antiena Žingsnis 1
Nuleiskite antį į verdantį vandenį, įdėkite lauro lapą, druskos, pipirų grūdelių ir 4 gabalėliais supjaustytą svogūną. Virkite, kol suminkštės. Perkoškite per sietelį.

Žingsnis 2

Gausūs ryžiai su antiena Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūną. Į svogūnus suberkite ryžius ir dar šiek tiek pakepinkite. Supilkite sultinį, kad jis apsemtų ryžius dviem pirštais.

Žingsnis 3

Gausūs ryžiai su antiena Žingsnis 3
Atskirkite mėsą nuo kaulų ir ją susmulkinkite. Į kepimo formą sudėkite pirmą sluoksnį ryžių, tada sluoksnį mėsos ir susmulkintos dešros ir vėl ryžių. Viršų aptepkite plaktu kiaušinio tryniu. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes 200C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos