Publikavimo data: 2024-06-08
Gausus sumuštinis su lašiniais
Nuo tada, kai prieš keturis su puse šimtmečio astronomas Mikalojus Kopernikas išrado sumuštinį, šis nesudėtingas patiekalas tapo kone populiariausiu pasaulyje. Yra daugybė sumuštinių receptų. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti labai paprastą, skanų ir sotų sumuštinį. Jį galima patiekti vietoj duonos pietums, pasiimti į darbą ar keliones.
Žingsnis 1
Baltą duoną supjaustykite riekelėmis. Nepamirškite, kad riekes reikia pjaustyti kuo tolygiau, kad jos tolygiai išdžiūtų. Dėkite riekes ant įkaitintos sausos keptuvės ir džiovinkite vieną minutę. Apverskite ir džiovinkite iš kitos pusės. Duona turi būti su plona plutele, bet viduje vis dar minkšta.
Žingsnis 2
Supjaustykite lašinius plonais pusės centimetro storio griežinėliais. Kad griežinėliai būtų tvarkingi ir vienodo storio, prieš tai lašinius 5 minutėms įdėkite į šaldiklį. Jo paviršius sukietės ir griežinėliai bus tobuli. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, svogūnus išskirstykite plunksnelėmis arba smulkiai supjaustykite. Ant duonos dėkite lašinius, pomidorus ir svogūnus.
Kategorijos