Gausus šurpa su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Gausus šurpa su daržovėmis

Gausus šurpa su daržovėmis - puikus pietų patiekalas. Kiaulienos šonkauliukų ir daržovių derinys patiekalui suteikia sultingo ir malonaus skonio. Šis rytietiškas patiekalas jau seniai užkariavo daugelio visų pasaulio šalių šeimininkių širdis. Receptų įvairovė suteikia galimybę paruošti šurpą iš norimos mėsos.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Gausus šurpa su daržovėmis Žingsnis 1
Supjaustykite šonkaulius porcijomis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas supjaustykite į keturias dalis. Bulves stambiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 2

Gausus šurpa su daržovėmis Žingsnis 2
Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite šonkauliukus, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite porą minučių.

Žingsnis 3

Gausus šurpa su daržovėmis Žingsnis 3
Tada įpilkite stiklinę vandens ir sudėkite visas supjaustytas daržoves bei žirnelius. Pagardinkite druska ir pipirais, įberkite žiros. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos