Publikavimo data: 2025-08-20
Gausus troškinys su grikiais ir dešrelėmis "Bachelor"
Šis grikių apkepas gavo tokį pavadinimą, nes jį galės paruošti ne tik bakalauras, bet ir vaikas. Jis labai paprastas, skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Nuplaukite grikius ir užplikykite juos verdančiu vandeniu: 3 puodeliams grikių reikės 6 puodelių verdančio vandens.
Žingsnis 2
Susmulkintus svogūnus, morkas ir pomidorus troškinkite, kol suminkštės. Pačioje pabaigoje įdėkite česnako.
Žingsnis 3
Atskirai sutarkuokite dešreles ir sūrį. Grikius storu sluoksniu paskleiskite ant formos dugno.
Žingsnis 4
Pabarstykite sūriu ir ant viršaus užberkite dar vieną grikių sluoksnį.
Žingsnis 5
Išdėliokite daržovių užkandį, tada dešreles ir vėl viską apibarstykite sūriu.
Žingsnis 6
Įdarui kiaušinius sumaišykite su majonezu ir prieskoniais. Gautą mišinį supilkite ant apkepo. Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 35 minutėms.
Kategorijos