Publikavimo data: 2024-06-09
Oro ryžių apkepas su sultenėmis ir moliūgais
Šiandien troškinys yra populiarus visame pasaulyje ir yra patiekalas, gaminamas iš nedidelio skaičiaus ingredientų, kurie yra panašūs į tyrę. Troškinys gali būti saldus arba sūrus. Antras pagal populiarumą po varškės apkepo yra ryžių apkepas, pasižymintis ypatingu skoniu ir tūriu.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, druską ir vanilę. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite tarkuotą moliūgą, virtus ryžius ir sultenes. Vėl sumaišykite visus produktus.
Žingsnis 3
Kepimo formą išklokite pergamentiniu popieriumi ir supilkite tešlą. Išlyginkite ją mentele arba šaukštu. Dėkite formą į orkaitę 70-80 minučių.
Kategorijos