Oro ryžių apkepas su sultenėmis ir moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Oro ryžių apkepas su sultenėmis ir moliūgais

Šiandien troškinys yra populiarus visame pasaulyje ir yra patiekalas, gaminamas iš nedidelio skaičiaus ingredientų, kurie yra panašūs į tyrę. Troškinys gali būti saldus arba sūrus. Antras pagal populiarumą po varškės apkepo yra ryžių apkepas, pasižymintis ypatingu skoniu ir tūriu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Oro ryžių apkepas su sultenėmis ir moliūgais Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, druską ir vanilę. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Oro ryžių apkepas su sultenėmis ir moliūgais Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite tarkuotą moliūgą, virtus ryžius ir sultenes. Vėl sumaišykite visus produktus.

Žingsnis 3

Oro ryžių apkepas su sultenėmis ir moliūgais Žingsnis 3
Kepimo formą išklokite pergamentiniu popieriumi ir supilkite tešlą. Išlyginkite ją mentele arba šaukštu. Dėkite formą į orkaitę 70-80 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, troškinys, troškinys, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, grybų troškinys, sūrio apkepas, grietinės troškinys, kiaušinių apkepas

Kategorijos