Publikavimo data: 2024-05-19
Gausus udon su kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Udonui paruošti nereikia daug laiko, tai greitas ir maistingas patiekalas. Anksčiau tinkamo makaronų paruošimo paslaptį žinojo labai nedaug žmonių, tačiau dabar udon makaronų lengva rasti parduotuvėse. Pakeitus klasikinį udon receptą ir į jį pridėjus pomidorų pastos, tampa akivaizdu, kad šis derinys yra daug skanesnis už klasikinį. Pažįstamą vištienos filė pakeitė kiauliena, todėl udon makaronai tapo dar sotesni ir maistingesni.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves, supjaustykite svogūnus, paprikas ir morkas griežinėliais, nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais mėsą, susmulkinkite česnaką ir imbierą, kad ji įgautų visą skonį ir aromatą.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, sudėkite mėsą, kepkite apie 10 minučių, tada sudėkite daržoves, troškinkite dar 5 minutes, supilkite pusę padažo ir troškinkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Makaronus išvirkite mažame puode užvirindami vandenį, įberkite šiek tiek druskos, tada makaronus. Virkite apie 6-8 minutes, tada nuplaukite ir sudėkite į puodą su likusiu padažu, virkite dar 4-5 minutes ant silpnos ugnies.
Kategorijos