Publikavimo data: 2024-09-22
Gausus veršienos ir pupelių kepsnys
Patiekalą lengva paruošti, jis ilgai neužtrunka ir nereikalauja jokių gudrybių. Vienintelis dalykas - reikia naudoti minkštas pupeles, todėl jas reikia 6-8 valandas mirkyti šaltame vandenyje. Pupeles galima išmirkyti iš anksto ir užšaldyti iš anksto. Tada gaminimo metu bet kuriuo reikiamu metu naudokite jau paruoštas. Tokiu būdu pupeles galima laikyti kelis mėnesius.
Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną mažais vienodo dydžio gabalėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Kepkite veršieną augaliniame aliejuje, kol ji taps auksinė. Sudėkite svogūnų puseles, išmaišykite ir kepkite dar penkias-septynias minutes.
Žingsnis 3
Į kepsnį įdėkite lauro lapą ir pagal skonį pagardinkite keliais pipirų grūdeliais. Įpilkite porą šaukštų pomidorų pastos.
Žingsnis 4
Tada sudėkite iš anksto pamirkytas pupeles ir pripilkite indą vandens taip, kad pupelės būtų apsemtos vandeniu iki vieno centimetro. Apkepą pasūdykite ir pabarstykite maltais pipirais. Troškinkite, kol išvirs.
Kategorijos