Gausus veršienos ir pupelių kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Gausus veršienos ir pupelių kepsnys

Patiekalą lengva paruošti, jis ilgai neužtrunka ir nereikalauja jokių gudrybių. Vienintelis dalykas - reikia naudoti minkštas pupeles, todėl jas reikia 6-8 valandas mirkyti šaltame vandenyje. Pupeles galima išmirkyti iš anksto ir užšaldyti iš anksto. Tada gaminimo metu bet kuriuo reikiamu metu naudokite jau paruoštas. Tokiu būdu pupeles galima laikyti kelis mėnesius.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus veršienos ir pupelių kepsnys Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną mažais vienodo dydžio gabalėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Gausus veršienos ir pupelių kepsnys Žingsnis 2
Kepkite veršieną augaliniame aliejuje, kol ji taps auksinė. Sudėkite svogūnų puseles, išmaišykite ir kepkite dar penkias-septynias minutes.

Žingsnis 3

Gausus veršienos ir pupelių kepsnys Žingsnis 3
Į kepsnį įdėkite lauro lapą ir pagal skonį pagardinkite keliais pipirų grūdeliais. Įpilkite porą šaukštų pomidorų pastos.

Žingsnis 4

Gausus veršienos ir pupelių kepsnys Žingsnis 4
Tada sudėkite iš anksto pamirkytas pupeles ir pripilkite indą vandens taip, kad pupelės būtų apsemtos vandeniu iki vieno centimetro. Apkepą pasūdykite ir pabarstykite maltais pipirais. Troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos