Publikavimo data: 2024-06-16
Gausus vištienos blauzdelės čakhokhbili su daržovėmis
Chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis ir daržovėmis yra vienas iš gruziniško patiekalo variantų, kuriame mėsa sėkmingai derinama su daržovėmis, aštriais ir aštriais prieskoniais - hopli-suneli, adžika, kalendra ir ciberžole. Beje, ciberžolė nėra toks paprastas šio patiekalo ingredientas, kaip atrodo. Jai priskiriama daug gydomųjų savybių, ypač šios šaknies sudėtyje esančiam kurkuminui. Dėl tokio gausaus asortimento patiekalas net atrodo labai apetitiškai, o paragavus, jis visada bus mėgstamas ant namų stalo.
Žingsnis 1
Vištienos blauzdelę pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Sudėkite visus prieskonius ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Atsitiktinai supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas. Sudėkite į keptuvę kartu su kepta blauzdikauliu ir troškinkite kartu 5-7 minutes. Supjaustykite pomidorus ir taip pat sudėkite į keptuvę. Troškinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Sumaišykite 200 ml vandens su majonezu ir druska. Supilkite šį mišinį į keptuvę. Uždėkite keptuvę ant silpnos ugnies ir troškinkite 40 minučių.
Kategorijos