Publikavimo data: 2025-08-20
Gausus vištienos Cezaris.
Mano šeimos mėgstamiausios salotos, kurias lengva pagaminti, jos skanios ir sočios.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite 2×2 cm dydžio kubeliais ir nuolat maišydami kepkite aliejuje, kol paruduos. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Supjaustykite kepinį 2×2 cm dydžio kubeliais, plutos nepašalinu. Pirmiausia keptuvėje iki auksinės spalvos pakepinkite smulkintą česnaką, išimkite jį ir šiame aliejuje apkepkite duonos kubelius. Nuolat maišydami kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Vištieną ir džiūvėsėlius sudėkite į lėkštę, leiskite atvėsti.
Žingsnis 4
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais, kaip parodyta paveikslėlyje.
Žingsnis 5
Vyšnias supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 6
Padažui majonezą sumaišykite su grietine, sojų padažu ir 1 vidutinio dydžio citrinos sultimis. Kruopščiai išmaišykite. Turėtų būti skystos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 7
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 8
Salotas lėkštėje išdėliokite sluoksniais: vištiena, džiūvėsėliai, Pekino kopūstai, pomidorai.
Žingsnis 9
Pabarstykite sūriu, atsitiktinai apšlakstykite šaukštu padažo.
Žingsnis 10
Taip sudėkite 3-4 sluoksnius.
Žingsnis 11
Viršutinį sluoksnį pabarstykite sūriu.
Kategorijos